Kasvoilla tulisi käyttää aina–pilvisinäkin päivinä– aurinkosuojaa. Voidetta tulee levittää riittävän paljon ja useita kertoja päivässä, varsinkin jos ollaan auringossa koko päivä. Hyvässä aurinkovoiteessa on sekä UVB- että UVA-suodattimet. Paras aurinkosuoja on pitäytyä varjossa keskipäivällä tai suojata iho vaatteilla ja leveälierisellä päähineellä.
Aurinkoisina päivinä on hyvä suihkautella kasvoille ja decolteelle pitkin päivää kosteutta myös mineraalivesikosteussuihkeesta. Suihke raikastaa ihanasti kuumana päivänä, mutta ihon hyvinvoinnin kannalta riittävää nesteen nauttimista ei voi liikaa korostaa. Kuivaihoinen voi hyötyä myös omega-3 rasvahappojen määrän lisäämisestä ruokavaliossa. Nauti annos rasvaista kalaa kahdesti viikossa tai ota käyttöön kestävän kalastuksen periaatteilla valmistettu apteekin omega- 3-rasvahappovalmiste.

Seerumi toimii kesälläkin

Erityisen tärkeää on valita hoitotuotteet oikein, sillä auringossa ja tuulessa kuivunut iho tarvitsee ravintoa ja rauhoittavia ainesosia. Vaikka kesällä siirrytään usein käyttämään kevyempiä voiteita, on seerumi ihon paras ystävä. Seerumista on apua myös auringon iholle aiheuttamaan rasitukseen.
Seerumia voi käyttää kuuriluonteisesti tai jatkuvasti, mutta erityisesti kesäkuukausina sen ravitsevat ominaisuudet ovat iholle tarpeen. Hyvä sääntö on käyttää pullollinen kuurina, jolloin se tulee käytettyä ennen viimeistä käyttöpäivää.
Seerumi annostellaan kämmenpohjaan ja levitetään puhdistetuille kasvoille. Kädenlämpöisenä se myös imeytyy vieläkin tehokkaammin. Kun hoito on saanut vaikuttaa jonkin aikaa, voi päälle lisätä kosteusvoidetta. Silmänympäryksien herkkä iho hoidetaan sille tarkoitetulla tuotteella. Oikein valituilla tuotteilla iho saa suojaa ja apua väsymisen tai vanhenemisen merkeille.

Heinäkuun tarjous

Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteet on kehitetty aikuiselle iholle. Näiden tuotteiden ravitsevat, korjaavat ja kiinteyttävät ainesosat auttavat ehkäisemään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä sekä säilyttävät ihon kimmoisana ja heleänä pidempään. Sarjaan kuuluvat tuotteet: seerumi, silmänympärysvoide, päivä- ja yövoide. Kosmeettisia valmisteita.

>Favora kiinteyttävät ja ravitsevat kasvotuotteet
-15 %

Tarjous voimassa heinäkuun 2019 ajan.

Elokuun tarjous

Avénen punaisten marjojen uutetta sisältävä seerumi kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee väsynyttä ihoa päivävoiteen alla. Se on erinomainen juuri kesällä, kun iho toipuu talvi-ilmasta ja rasittuu auringosta. Seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kosmeettinen valmiste.


>Avène Radiance Serum 30 ml
24,90 € (Norm. hinta keskimäärin 31,08 €)

Tarjous voimassa elokuun 2019 ajan.